Pageses.cat

7a Edició dels Premis "Emprèn en femení"

L’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona organitza per setè any consecutiu el concurs Emprèn en Femení, que premia els projectes empresarials encapçalats per dones del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que poden esdevenir una realitat empresarial d’èxit.

Es vol fomentar l’autocupació i l’esperit emprenedor de les dones de les nostres comarques, i contribuir al màxim desenvolupament de les seves capacitats professionals.

La dotació econòmica per aquesta 7a. edició és de 8.000 euros per al premi “Emprèn en Femení 2012”. Hi haurà dos accèssits de 2.000 euros cada un, per a dones fins a 30 anys i per a activitats en municipis d’àmbit rural.

Us adjuntem el díptic amb les bases d’aquest concurs per si són del vostre interès i amb la confiança, alhora, que en fareu tota la difusió que estigui al vostre abast.

Per a qualsevol dubte o informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telf: 977 44 24 99 (Noemí Monsó. O bé ens podeu enviar un correu electrònic a nmonzo@diputaciodetarragona.cat

Quadríptic Emprèn en femení

Visitas: 71

Afegiu un comentari

Necessites ser membre de Pageses.cat per afegir comentaris!

Participar en Pageses.cat

 

Butlletí Pageses.cat

Entra la teva adreça:

 RSS

Avis Legal Pageses.cat

Amb la col·laboració de:

Enllaços

Programació Visites

Predicció Temps

qrcode

© 2018   Creado por Dones Unió Pagesos.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Ajuda - Creat per Dones Unió de Pagesos - Avís legal