Pageses.cat

Dia Internacional de les dones rurals: Unió de Pagesos reivindica que les dones del món rural tinguin els mateixos accessos a les noves tecnologies que a l’entorn urbà

Unió de Pagesos considera que les dificultats que encara tenen les dones que viuen i treballen al món rural a l’hora d’accedir a les noves tecnologies, tant pel que fa a la telefonia mòbil com a Internet, implica una pèrdua d’oportunitats de treball en comparació amb les que hi ha a les àrees urbanes. Per al sindicat, la competència entre les companyies subministradores, lluny de ser una estratègia de millora dels seus serveis, acaba provocant que àmplies zones del territori quedin excloses de la xarxa o que les seves connexions siguin molt deficitàries.

Unió de Pagesos recorda que la cobertura digital en el medi rural no arriba a tot el territori on pagesos i pageses desenvolupen la seva activitat malgrat que, segons les estadístiques, els nuclis de població tenen coberta la demanda. A les comarques interiors de Catalunya, del Pirineu, del Camp de Tarragona o de les terres de l’Ebre no està encara garantit l’accés a la tecnologia digital.

En aquest sentit, i a causa d’aquesta mancança, la xarxa social Pageses.cat intenta apropar la informació a les dones que viuen i treballen al món rural, especialment les pageses, per tal que puguin conèixer i participar directament dels canvis que es produeixen en el sector agrari. El sindicat recorda la necessitat que es reconegui la tasca que exerceixen les dones en el marc de l’explotació familiar agrària i que es doni suport a les iniciatives productives, comercials i de gestió com a eina fonamental per afavorir l’equilibri territorial.
Visitas: 3

Afegiu un comentari

Necessites ser membre de Pageses.cat per afegir comentaris!

Participar en Pageses.cat

 

Butlletí Pageses.cat

Entra la teva adreça:

 RSS

Avis Legal Pageses.cat

Amb la col·laboració de:

Enllaços

Programació Visites

Predicció Temps

qrcode

© 2018   Creado por Dones Unió Pagesos.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Ajuda - Creat per Dones Unió de Pagesos - Avís legal