Pageses.cat

Dones d’Unió de Pagesos rep avui el premi Memorial Lluís Companys 2014 a una entitat per la seva acció social

Dones d’Unió de Pagesos rebrà aquesta tarda el premi Memorial Lluís Companys 2014 a una entitat, que atorga la Fundació Josep Irla per distingir una persona i una entitat que hagin destacat per la seva acció social en favor de l’emancipació de les classes populars. El tema recollit en les bases del premi Memorial Lluís Companys d’enguany és la declaració de l’Any internacional de l’agricultura familiar per part de les Nacions Unides, amb l’objectiu, entre altres, d’augmentar la visibilitat de l’agricultura familiar.

El lliurament del premi tindrà lloc avui en el marc de la celebració de la Nit Irla, a la Sala d’exposicions del Convent dels Àngels (MACBA).

El premi Memorial Lluís Companys 2014 a una entitat el recolliran Maria Rovira, membre de Dones d’Unió de Pagesos i membre delegada de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos; Josep Cuscó, membre de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos, i Aurora Forés, membre de Dones d’Unió de Pagesos i de comissió permanent del Montsià d’Unió de Pagesos.

 

Més informació:

www.irla.cat/nitirla

www.pageses.cat

 

Maria Rovira, membre de Dones d’Unió de Pagesos i membre delegada de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos (tel. 607.252.467)

Visitas: 63

Afegiu un comentari

Necessites ser membre de Pageses.cat per afegir comentaris!

Participar en Pageses.cat

 

Butlletí Pageses.cat

Entra la teva adreça:

 RSS

Avis Legal Pageses.cat

Amb la col·laboració de:

Enllaços

Programació Visites

Predicció Temps

qrcode

© 2018   Creado por Dones Unió Pagesos.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Ajuda - Creat per Dones Unió de Pagesos - Avís legal