Pageses.cat

Jornada de Dones Unió de Pagesos i trobada usuàries Pageses.cat-Dijous 28 Novembre

Dones Unió de Pagesos et convida a participar a la jornada formativa i trobada de usuàries de Pageses.cat, que es realitzarà el pròxim 28 de novembre a la Casa de l'Agricultura a Barcelona,  amb la intenció de conèixer en primer lloc, la reforma de la Política Agrària i el Desenvolupament Rural que se’n deriva i, en segon lloc, a trobar-nos com a usuàries de la xarxa Pageses.cat i/o afiliades a Unió de Pagesos.

Sabem perfectament que estem vivint un moment de molts canvis per al  sector agrari i ramader,  i per al món rural en general. Tot plegat ens mena a indagar en noves economies i en trobar sistemes  participació que ens permetin resoldre els nombrosos reptes que tenim davant nostre: produccions eficients i sostenibles,  fórmules de comercialització agrària i ramadera, i l’equilibri territorial a través també d’una millora efectiva de l’accés a les noves tecnologies.

Les dones hem aconseguit una avenç en aspectes laborals i socials, tanmateix encara ens queda un llarg recorregut per implementar els canvis necessaris que ens condueixin cap a una societat veritablement equitativa, i això ho aconseguirem participant en tots els àmbits on es pot debatre sobre el futur de les economies agràries i el món rural.

És per això, que t'animen a què hi participes assistint-hi presencialment, o bé per Internet si no pots desplaçar-te, ja que la jornada es retransmetrà en directe a través de la xarxa Pageses.cat.

No hi faltis, t'hi esperem!

Maria Rovira i Duran

Permanent Nacional de la Unió de Pagesos de Catalunya

Cal confirmar l’assistència tant per a l’aforament com per al dinar cal contactar per

Xesca (607810036) o a dones@uniopagesos.cat

Visitas: 126

Afegiu un comentari

Necessites ser membre de Pageses.cat per afegir comentaris!

Participar en Pageses.cat

 

Butlletí Pageses.cat

Entra la teva adreça:

 RSS

Avis Legal Pageses.cat

Amb la col·laboració de:

Enllaços

Programació Visites

Predicció Temps

qrcode

© 2018   Creado por Dones Unió Pagesos.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Ajuda - Creat per Dones Unió de Pagesos - Avís legal