Pageses.cat

Unió de Pagesos demana als grups parlamentaris del Congrés que la modificació de l’IVA es tramiti com a projecte de llei per evitar perjudicis greus a la pagesia

 

Unió de Pagesos ha demanat als grups parlamentaris amb representació al Congrés dels Diputats que la pujada general de l’IVA aprovada divendres passat pel Govern espanyol es tramiti com a projecte de llei per tal que es pugui modificar i, d’aquesta manera, evitar perjudicis greus a la pagesia. El sindicat reclama que s’apliqui un IVA reduït per a tots els bens i serveis usats per a la producció agrícola i ramadera ja que inclouria a la pagesia de règim fiscal especial i a la del règim general i evitaria que es donéssin problemes de tresoreria derivats de pagar l’impost per avançat.

 

El sindicat denuncia que aquest increment de l’impost tindrà un impacte molt negatiu per a la pagesia catalana ja que representarà un sobrecost anual d’uns 45,6 milions d’euros per als productors.

 

Unió de Pagesos també reclama al Govern de l’Estat que s’esmeni l’eliminació de l’IVA reduït al sector de la flor i la planta ornamental ja que segons la norma aprovada per l’executiu, aquest impost passarà de tenir el 8% al 21%, increment que afectaria de forma força negativa als productors del sector.

 

 

-         Si voleu ampliar informació, poseu-vos en contacte amb Josep Carlos Vicente, responsable d’organització d’Unió de Pagesos (tel. 637.922.435)

 

Visitas: 5

Afegiu un comentari

Necessites ser membre de Pageses.cat per afegir comentaris!

Participar en Pageses.cat

 

Butlletí Pageses.cat

Entra la teva adreça:

 RSS

Avis Legal Pageses.cat

Amb la col·laboració de:

Enllaços

Programació Visites

Predicció Temps

qrcode

© 2018   Creado por Dones Unió Pagesos.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Ajuda - Creat per Dones Unió de Pagesos - Avís legal